4. september 2018

HE-VA udvider produktionen

En fortsat stigning i efterspørgslen samt en strategi om at bibeholde produktionen på dansk grund og i egne hænder betyder at HE-VA sætter gang i en større udvidelsesplan for virksomheden i Danmark.

HE-VA bibeholder egenproduktion i danmark

HE-VA er danske produkter og det skal de blive ved med at være. Det er vigtigt for HE-VA at bibeholde produktionen under egne hænder samt på dansk grund - dette ønske ligger dybt i virksomhedens DNA og især i disse tider, hvor mange lignende virksomheder benytter underleverandører.

"Vi vil ikke købe fra underleverandører, men selv producere herhjemme. Det giver fleksibilitet og vi kan hurtigt omstille. Hvis en kunde gerne vil lave en tromle om til en anden størrelse, kan vi gøre det fra uge til uge" udtaler Heine Christiansen, Teknisk Direktør.

For at kunne bibeholde produktionen i Danmark og samtidig blive ved med at være konkurrencedygtig har HE-VA de sidste år investeret kraftigt i produktionsanlægget med nye bygninger og automatisering af flere processer.

 

Tre store udvidelser

Der er planer om at udvide produktionen i tre etaper. Den første er en 1.200 m2 produktionshal i Nykøbing og byggeriet er allerede godt igang. 

HE-VA udvider produktionen

Derudover skal der anlægges endnu en hal til overfladebehandling på fabrikken i Ørding og sidst men ikke mindst er der planer om en tredje udvidelse i Nykøbing med lagerhal, showroom og administrationsbygning. 

"Denne sidste udvidelse er kun på tegnebrættet lige nu og er betinget af bl.a. tilkøb af jord samt lokalplanen i kommunen", siger Adm. Direktør, Villy Christiansen.