Udvikling

Fleksibilitet til arbejdet i marken

Vi sætter en stor ære i at udvikle landbrugsmaskiner, der klarer flere forskellige arbejdsopgaver på én gang og i højt tempo med de tids- og omkostningsbesparelser, som dette medfører for brugeren. Så selvom vores maskiner udvikles og produceres som standardmaskiner, så udvikler vi mange af vores komponenter, så de kan bygges sammen.

Dette gør det muligt for at få den helt rette landbrugsmaskine, der matcher kundespecifikke behov - uanset hvor man befinder sig i verden. 

 

 

Landbrugsmaskiner der performer

Vi videreudvikler og forbedrer hele tiden vores landbrugsmaskiner, så de performer maksimalt. Denne udvikling sker kontinuerligt på baggrund af ny teknologi og ikke mindst efterspørgslen i markedet og vores kunder.

Vi igangsætter løbende nye udviklingsprojekter og det gør vi udfra den holdning at de daglige brugere af landbrugsmaskinerne gør sig mange værdifulde erfaringer, som kun kan bidrage til at forbedre vores landbrugsmaskiner. Derfor er den tætte dialog med kunder rundt om i verden meget vigtig for udviklingsprocessen. 

Find din nye maskine her