27. november 2018

Op til 8-års garanti på tromleringe

HE-VAs stålstøbte tromleringe holder længere

 

Stenrige jordtyper kan betyde beskadigede tromleringe, hvilket mindsker effektiviteten i marken, men de nye stålstøbte tromleringe fra HE-VA er designet til at modstå denne type belastninger. Ringene er stålstøbte, hvilket giver en god fundamental styrke og samtidig er ringene udstyret med henholdsvis 8, 9 eller 10 eger, hvilket fordeler belastningen ud på hele ringen og dermed minimerer risikoen for brudskader.

 

”Vi har stor tillid til vores stålstøbte tromleringe, og ved at de kan klare ekstreme forhold og belastninger og ved at hæve brudgarantien fra 2 til 8 år viser vi, at vi står 100% bag ringenes kvalitet. Samtidig giver vi vores kunder rundt om i verden en stor sikkerhed, når de køber en tromle fra HE-VA”, udtaler Villy Christiansen, Adm. Direktør hos HE-VA.

 

HE-VAs stålstøbte tromlering med en diameter på 620 mm og 10 eger blev kåret bedst i test af svenske NilehnTeknik tidligere på året, og den påviste holdbarhed gør, at HE-VA udvider brudgarantien til 8 år – en af de længste brudgarantier i branchen.

 

 


Brudgaranti udvides også på HE-VAs andre tromleringe

 

I kølvandet på den særligt lange brudgarantiperiode på de stålstøbte tromleringe, udvider HE-VA også brudgarantien på Cambridgeringe, Stjerneringe og 2D Bølgeringe, som HE-VA nu giver 5-års brudgaranti på. De resterende ringe i sortimentet samt alle ringe med 3 eger ydes der 3-års brudgaranti på.

 


De nye, udvidede brudgarantier på tromleringe træder i kraft fra og med d. 1. januar 2019.

 

Find tromler her