15. juni 2020

Seks Mors-virksomheder går sammen om Agromesse Mors

Ploveksperten/Farm Implement, HE-VA, Vinderup Maskiner, Semler Agro, Ingemann Larsen og CN Agro laver udstillinger under fagmessen Agromesse Mors.

Corona-tid fører til nytænkning. Det gælder også på Mors, hvor seks landbrugsvirksomheder nu går sammen om en fælles, decentral landbrugmesse i uge 27: Agromesse Mors. De seks virksomheder kommer til at lave udstilling og messestemning på hver deres adresse i dagene 30. juni, 1., 2. og 3. juli 2020. Idéen til agromessen kom på baggrund af de mange aflyste dyrskuer og landbrugsmesser i 2020.

”Vi føler alle et behov for at komme ud at møde landmanden, hvilket ikke kan lade sig gøre på de traditionelle dyrskuer i år. Derfor laver vi denne ”coronavenlige” messe, hvor folk selv kan stykke deres tur sammen til hver af os,” siger Jens Iversen, der er initiativtager til Agromesse Mors samt indehaver af Farm Implement og Ploveksperten.

Alle udstillende virksomheder viser et bredt udvalg af deres produkter, mens der samtidig loves coronasikrede, hyggelige og uhøjtidelige forhold i uge 27 på Mors.

Se mere i annoncen herunder.